top of page
313220716_543459610934622_1710476900633131099_n.jpg
315528893_933572837616167_284785024398058815_n.jpg

Corina Elzenaar

Verlang je ook naar meer rust en balans in je gezin? Ik weet nog goed hoe dit verlangen vele jaren op mijn moodboard heeft gestaan als goede voornemens voor het nieuwe jaar. Helaas heeft het bij mij enige jaren geduurd voordat ik deze balans ook echt had gevonden. Maar daarvan heb ik enorm veel geleerd. Kennis en ervaring opgedaan die ik heel graag met je wil delen zodat het bij jouw geen jaren hoeft te duren!

Maak van 2023 hét jaar waarin je rust en balans brengt in je gezin!

Lieve moeders

We leven in een uitdagende tijd. Er wordt veel van ons verwacht. Gezin, werken, een sociaal leven. Maar ook angst en financiële zorgen zijn vaak aan de orde van de dag.
En dan kan het zomaar zijn dat één of meerdere van je kinderen op een negatieve manier om aandacht vragen of te maken hebben met slaapproblemen. Dit maakt het voor ons als ouders nog uitdagender. Slaaptekort, overprikkeling, misschien zelfs regelmatig ruzie. Het brengt je vaak in een negatieve spiraal die effect heeft op het hele gezin.

Onze kinderen zijn onze spiegels, en krijgen vaak veel meer mee dan we in de gaten hebben. Hoe jong ze ook zijn. Of misschien juist hoe jonger ze zijn. Ze staan dan nog in zo’n verbinding met ons dat ze ook kunnen aanvoelen wat er niet wordt gezegd. En omdat ze niet weten hoe ze dit kunnen verwoorden doen ze dit vaak in gedrag.
Oudere kinderen hebben steeds vaker moeite met het verwerken van alle prikkels die ze overdag krijgen wat slaapproblemen en zelfs paniek aanvallen of nachtmerries kan veroorzaken.

Als moeder wil je het beste voor je kind. Je wil het zo goed doen, maar hebt vaak niet in de gaten dat je in een soort overleefstand terecht bent gekomen. Je bent het overzicht kwijt, doet je best maar zonder het gewenste resultaat. Het lijkt soms alleen maar erger te worden en je weet niet goed hoe je de negatieve spiraal moet doorbreken.

Ik weet hoe dat is. Hoewel mijn dochters inmiddels de deur uit zijn weet ik nog maar al te goed hoe pittig ik het vond om én alleenstaand moeder te zijn én een bedrijf te runnen. Ik ben daar zeker ook wel in te kort geschoten, iets dat mijn dochters me echt ook nog wel eens terug geven. Maar ik heb er wel van geleerd. Ik ben anders in het leven gaan staan. Heb de rust en balans in mezelf gevonden die ik zo graag 15 jaar geleden al had willen hebben. Het is voor mij een zoektocht geweest deze balans te vinden. Alleen regelmatig massage geven was voor mij niet genoeg. Het belangrijkste dat ik te leren had was rust vinden in mezelf. Hiervoor heb ik vele trainingen gevolgd die mij handreikingen hebben gegeven hoe ik dit kan doen. Ik moest mijn mindset veranderen, overzicht krijgen en datgene wat ik doe ook echt met aandacht doen. Ik kan nu veel meer doen op een dag én ben veel rustiger. Ik zie ook bij mijn dochters wat het effect is op hen nu ik op deze manier in het leven sta. Want ookal zijn ze nu jong volwassenen, ze hebben er genoeg van meegekregen om er ook zelf iets mee te doen. Dat zie ik oa terug bij mijn oudste dochter veel meer ontspannen is in de opvoeding van mijn kleindochter dan ik destijds was.

Ben jij een moeder die ook verlangt naar meer rust en balans in haar gezin? Is dat één van je goede voornemens voor 2023 en kan je daarbij dan wel wat tips en hulp gebruiken? Voor je kinderen, maar ook voor jezelf?
Doe dan mee met mijn challenge: Maak van 2023 het jaar waarin je rust en balans brengt in je gezin!

Tijdens deze 7 daagse challenge ga ik vanuit mijn eigen kennis en ervaring veel tips en oefeningen met je delen die je meteen kan inzetten in je gezin.

Het gedrag van onze kinderen geeft aan dat het tijd is voor verandering. Dat we anders naar dingen mogen gaan kijken en dat ze gehoord en gezien willen worden. Kinderen die nu al op jonge leeftijd te maken krijgen met een burn-out of depressie, dat is toch niet wat we willen voor onze kinderen? Iedere moeder wil toch dat haar kind gezond, ontspannen en gelukkig opgroeit?

Laten we dan samen een goed begin daarmee gaan maken in 2023.

Want kan je verwachten?
Vanaf 2 t/m 8 januari komt er iedere dag, een module vrij op het online platform met tips, video’s en/of downloads waarmee je meteen aan de slag kan. Je hebt tot 31 januari 2023 om alles op je gemak te bekijken, te leren en toe te passen.
Op maandag 9 januari geef ik dan ter afsluiting een live Q&A webinar waarin vragen die tussendoor zijn gesteld aan bod komen en heb ik nog een toffe bonus voor jullie.

Goed om te weten!

Je krijgt alleen mails wanneer de challenge start of als er een nieuwe aanvulling bij is gezet. Ik ga je dus niet overspoelen met spam-mails, want daar ben ik niet van. Vergeet dus niet de challenge in je agenda te noteren, want mis je toevallig wel de mail, dan vergeet je het misschien dat we gestart zijn en dat zou zonde zijn. 

De challenge is helemaal GRATIS en zonder verder verplichtingen. Ik zou dus zeggen: Waar wacht je nog op?

312462596_1130713980894901_1801055357027977486_n.jpg

Yes, ik doe mee!

Super dat je erbij bent!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page